14 Kasım 2009 Cumartesi

Son Dakika Politika Haberleri -

11:09 Sgk'ya Borcu Olan İşveren, Borcunu 1 Ay İçinde Peşin Öderse Devlet Yardımlarından Yararlanacak
Sosyal Güvenlik Kururumu'na Tecil ve Takside Bağlanmış Borcu Bulunanlar veya Yapılandırılmış Borçlara İlişkin Yükümlülüklerin Yerine Getirilmemesinden Dolayı Anlaşması Bozulan İşverenler, Devlet Yardım, Teşvik ve Desteklerinden Yararlanabilmesi İçin, Yapılacak Bir Ay Süreli Tebligatın Ardından Borçlarını Tam Olarak Ödemeleri Gerekecek.
11:09 DSP'li Türker: "Kıbrıs Milli Davamızdır, Vazgeçilemez"
DSP Genel Başkanı Masum Türker, KKTC'nin kuruluşunun 26. yıldönümü nedeniyle Kıbrıs Türk halkını kutladı ve "KKTC, sadece KKTC'nin değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin de milli davasıdır.
11:09 Tüketici Hakları Genel Başkanı Çakar: "Aski'nin Ön Ödemeli -Kartlı Su Sayacı Uygulaması İptal Edildi"
Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin Tüketiciye Sattığı Ön Ödemeli - Kartlı Su Sayacı Uygulamasının, Mahkeme Kararıyla İptal Edildiğini Belirtti.
11:09 Nasa'nın Ay'da Su Bulunduğunu Açıklaması Google'ı Harekete Geçirdi
İnternet arama motoru Google, Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) ayda su bulduğunu açıklaması üzerine bir logo hazırlayarak bunu tüm dünyaya aktardı.
NASA, Ay'da donmuş halde önemli miktarda su bulunduğunu açıklaması, Google'ı da harekete geçirdi.
11:08 AKP'li Özcan : Poliste Eğitim Şart
Elmadağ'da Polisin Kötü Muamelesine Maruz Kalan AKP Ankara Milletvekili Zekai Özcan, "İlgili Polis Akyurt'a Gönderilmiş.
Kulaklarınızın temiz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir de bunu deneyin
11:07 Antalya'ya "İş Bankası Ormanı" Kuruluyor
Antalya'ya Türkiye İş Bankası'nın, Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kapsamında Başlattığı Ülkenin En Büyük Kurumsal Ağaçlandırma Çalışmalarından Biri Olan "81 İlde 81 Orman" Projesi, Antalya Ormanı ile Sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder